Διαφήμιση
Πέμπτη, 11 Μάιος 2023 21:45

Η Fos Technologies στην Prolight+sound 2023

Στο Ελληνικό περίπτερο της Fos Technologies του Φώτη Μαρκάκη, είδαμε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων σε Φως και Ηχο, ενώ το περίπτερο της εταιρίας ήταν πάντα γεμάτο από κόσμο όσες φορές κι αν περάσαμε.

Στον τομέα του Audio της εταιρίας υπό το brand IHOS, μας ξενάγησε ο Νίκος Ρούντος και εστιάσαμε στα νέα προϊόντα που έκαναν το ντεμπούτο τους εδώ στην Prolight+sound 2023.
Ντεμπούτο λοιπόν πραγματοποίησαν οι ενισχυτές της σειράς Quadro και συγκεκριμένα ο Quadro DSP 6.4 και ο Quadro DSP 2.0.
Οπως μαρτυρά και το όνομά του, ο Quadro DSP 6.4 αποτελεί έναν DSP 4κάναλο ψηφιακό ενισχυτή με αποθέματα ισχύος 1500W ανά κανάλι στα 8Ω. Ενσωματώνει DSP επεξεργαστή με limiter, compressor, noise gate, PEQ, matrix mixer, delay, λειτουργία FIR κλπ. Στην πρόσοψή του φιλοξενεί οθόνη αφής 4,3ιντσών, ενώ διαθέτει και θύρες Ethernet, USB, RS485, RS232, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως 100Volt-ικός (και στα 70V) και βεβαίως ως ωμικός ενισχυτής (στα 8 και 4Ω).
Ντεμπούτο έκανε και ο μικρότερος (1U) Quadro DSP 2.0, επίσης 4κάναλος με αποθέματα ισχύος 500W ανά κανάλι στα 4Ω και 4x300W στα 8Ω και real time DSP επεξεργαστή.

Από line array συστήματα, παρουσιάστηκε το Dilos System, ένα 3δρομο line array με ένα 8ιντσο γούφερ, 8ιντσο mid και με δυο 1ιντσα HF driver. Ενσωματώνει DSP επεξεργαστή με FIR φίλτρα και Class D ενισχυτικά με αποθέματα 1400Watt Rms.
Είδαμε επίσης και το μικρό line array σύστημα KOS (με πλαστική καμπίνα) με τα δυο 6,5άρια γούφερ και τα δυο 1ιντα comp driver για τις υψηλές. Ενσωματώνει κυματοδηγό με διάγραμμα κάλυψης 90 x 12 μοίρες στους δυο άξονες (οριζόντιο / κάθετο), καθώς και ενσωματωμένο ενισχυτή Class D με αποθέματα 1.000watt rms. Συνοδεύεται από ομώνυμο το 12ιντσο ενεργό sub KOS και προορίζεται για μικρά event.

Εκτός απο τα παραπάνω, παρουσιάστικαν δείγματα και απο τις σειρές παθητικών και ενεργών ηχείων, όπως επίσης και τα ηχεία Climate για εξωτερικούς χώρους.

Για τα φώτα της Fos Technologies απευθυνθήκαμε στον Ηλία Νικολόπουλο, που εκτός απο τα best sellers προϊόντα της εταιρίας για όλο το εύρος των entertainment εφαρμογών, μας έδειξε τα νεότερα μοντέλα φωτιστικών, όπως το Nox, μία υβριδική κινούμενη κεφαλή βασισμένη σε λευκό LED των 470 Watt, με CMY + CTO σύστημα μίξης χρωμάτων, ίριδα και zoom.

Είδαμε επίσης το Scorpio Wash, μία μικρότερη wash κεφαλή, βασισμένη σε 7 RGBW LEDs των 60 Watt το καθένα, με δυνατότητα προβολής καλειδοσκοπικού/aerial εφφέ πολλών ακτίνων, όπως και την IP65 έκδοση, το Hydor Wash 760.
Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν απο κοντά τη νέα profile κεφαλή FOS Ares, με υψηλό CRI, CMY+CTO, animation wheel και χαμηλά επίπεδα θορύβου, που την καθιστούν κατάλληλη και για χρήση στο θέατρο, αλλά και το Pictor profile, ένα σταθερό φωτιστικό με RGBWA+Cyan+Lime μίξη χρωμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω προϊόντα σε φως και ήχο, θα σας δώσουν στη Fos Technologies…

Επαφή
Fos Technologies

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση